Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

The Rose Pocket Oracle (Orakel)

  • 165 SEK

53 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer av Danielle Noel. Mått: 9,5 x 13 cm.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

44 stycken vackra små orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer av Katie-Louise.

Mått: ca 7 x 10 cm

Ursprung: USA

Språk på korten: Engelska 

Attribut:

Lås upp rosens heliga mysterier genom den högt hyllade andliga läraren Rebecca Campbell – nu i en kompakt och behändig plåtburk, perfekt för din andliga resa på språng!
En hisnande vacker inbjudan att återknyta kontakten med gudinnan och fira rosens, naturens och det femininas heliga mysterier.
En hemlig symbol för gamla gudinnor, rosen har fängslat mystiker, konstnärer, healers och poeter genom tiderna. Hon är mycket äldre än vi och har medicin för dessa tider.

Denna orakelkortlek öppnar dörren till Mother Roses fysiska och andliga läror. Må Hennes mysterier kalla dig hem till din egen sanna natur och inbjuda dig att plantera din själ djupare än någonsin tidigare.
Den medföljande guideboken hjälper dig att få kontakt med rosens helande energi, ställa in dig på de föränderliga årstiderna i ditt liv, höra din själs röst och ledas till att frö det du kom hit för att dela med dig av.
Korten är genomsyrade av mystik och guideboken innehåller ett djup av mystiska läror och forskning som sällan ses i orakellekar.
"En ledande röst inom andlighet, Rebeccas arbete är djupt och upplysande."
Tidningen Soul and Spirit

HAR DU HÖRT ROSENS KALL?

"Rosen har varit en lärare för mig på ett sätt som jag varit medveten om sedan 2010. Jag tror att Rosen är en hemlig symbol för den antika modern eller gudinnan och att hon börjar avslöja för oss hemligheter från forntida tider. Jag skapade detta orakel för att stödja dig i att ansluta till den uråldriga visdomen hos denna heliga, helande, mystiska växt. Må Mother Roses helande mysterier hjälpa dig att minnas de framtida rosenträdgårdarna som är fröade inom dig.”

Kärlek,
Rebecca xx

Författare: Rebecca Campbell

Illustratör: Katie-Louise.

ISBN: I9781837822614

Utgiven: 2020-01-07

Förlag: Hay House UK Ltd