Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

The Realest Oracle (Orakel)

  • 265 SEK

53 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Språk på korten: Engelska. Återknyt med din intuition och upptäck det spirituella varje dag.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

53 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok. 

Språk på korten: Engelska

Återknyt med din intuition och upptäck det spirituella varje dag tillsammans med denna vackra orakellek. Upptäck möjligheter att knyta samman med det underbara i ditt liv. Använd korten och sprid din spirituella utveckling, återupplev och förstärk dina krafter i tider av förändring och transformation. Lär dig att alla val vi gör hjälper till att skapa, knyta samman, kärlek och sorg är alla en del av vår resa. Dessa vackra kort kommer hjälpa dig att utveckla dig själv och dina val.


Författare: 
Kendra Austin

Illustratör: Bria Benjamin

ISBN: 9781797222240

Utgiven: 2023-08-17

Förlag: Abrams & Chronicle Books