Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

The Magic of Unicorns (Orakel)

  • 219 SEK

44 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

44 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer. 

Mått: 9,5 x 13 cm

Ursprung: England

Språk på korten: Engelska 

En vacker kortlek med 44 kort från bästsäljande författaren Diana Cooper, som erbjuder vägledning, visdom och uppmuntran att följa dina enhörningsguider på vägen till upplysning. Upptäck hur du kan ansluta till dina enhörningsguider, gå vidare på din uppstigningsväg och attrahera mer kärlek, ljus, helande och lycka med dessa magiska kort.

Enhörningar är varelser från änglarikena som återvänder till jorden för att hjälpa oss på vår väg till uppstigning. De ger budskap om hopp och påminner oss om att vara positiva när vi förbereder oss för en gyllene framtid. 

The Magic of Unicorns Oracle Cards kommer att leda dig steg för steg på din resa mot upplysning. Låt enhörningarna visa dig vägen!

Författare: Diana Cooper

ISBN: 9781788174510

Utgiven: 2021-07-13

Förlag: Hay House UK Ltd