Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Spets Grön Lodolit (Grön bergkristall)

  • 195 SEK
  • 125 SEK

Vackra minisptsar av grön Lodolit (grön bergkristall. Mått: 2 - 4 cm. Främjar: ⭑ Intuitiv utveckling ⭑ Tänkande ⭑ Förståelse

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackra minisptsar av grön Lodolit (grön bergkristall. Dessa vackra stenar innehåller olika gröna inklusioner, vilket gör att alla stenar är helt unika och ingen den andra lik. Dessa är varsamt handpolerade.

Pris är per styck. Du erhåller en godtyckligt utvald spets.

Chakra: Kronchakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse.

Ursprung: Brasilien

Mått: ca 2 - 4 cm

Attribut:

Fantomkvarts är en Bergkristall med en fantomkristall inuti. Detta bildas när kristallens tillväxt av någon anledning avbryts, vilket medför att en skuggig mindre kristall (nästan som en slöja) stannar kvar i den större värdekristallen. Som ett av naturens under anses dessa vackra stenar vara hem för älvor, änglar och jordandar. En mycket passande sten för dig som möter andar eller liknande närvaro. Den är dock även passande för dig som inte känner detta behovet, eftersom spöken i de flesta fall känner av om de är ovälkomna. Låt den vara din påminnelse om att du inte behöver vara rädd för intryck och spöken från ditt förflutna!


Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Vi väljer godtyckligt ut en spets till dig.