Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Bergkristall (Chips i glasflaska)

  • 69 SEK

Vacker glasflaska fylld med stenchips gjorda av bergkristall, försluts med en kork. Priset är per styck. Mått: Flaska 7 cm och ca 45 gram.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vacker glasflaska fylld med stenchips gjorda av bergkristall, försluts med en kork.

Priset är per styck. 

Mått: Flaska 7 cm och ca 45 gram.

Attribut:

Enligt forntida grekisk myt tappade Herkules sanningens kristall från gudaberget Olympen och den splittrades till de miljoner bitar av bergkristall som går att hitta än idag. Om detta är sanning, eller just en myt, vet vi inte men det vi vet är att bergkristall är en helt magisk sten som ofta brukar innehålla ännu mer magiska regnbågar. Bergkristall har även kallats för fruset ljus. 

Om du bara ska ha en enda kristall för helande så ska du ha en Bergkristall! Bergkristall ger dig klarhet och är en fantastisk sten om du känner att du vill börja på nytt. Har du någon gång känt dig förvirrad eller överskuggas dina drömmar av andras förväntningar? Då är detta stenen för dig. Bergkristallen kan hjälpa dig att tydliggöra dina tankar och få dig att fokusera på det som du anser viktigt. Omvandlar negativa tankar till positiva, både hos dig och andra. Så förvara gärna Bergkristall där du känner ett behov av att hålla energin frisk och människorna optimistiska. 

Chakra: Kronchakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse.


*Obs! Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.