Pyrit kub

  • 35 SEK

Vacker rå Pyrit i kubform. Magiskt vackra och helt naturliga. Precis som den blänker likt ädelmetall så sägs Pyrit locka till sig rikedom och utstrålar dess gyl

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vacker rå Pyrit i kubform. Magiskt vackra och helt naturliga. Precis som den blänker likt ädelmetall så sägs Pyrit locka till sig rikedom och utstrålar dess gyllene energi.

Mått: 

Small: ca 0,75 - 1,5 cm

Medium: ca 1,5 - 2 cm

Large: ca 2- 3 cm

Attribut:

Pyrit har sedan långt tillbaka i tiden kallats för "magisk eldsten" eftersom den gav ifrån sig gnistor om den träffades. För länge sedan användes den även till att göra speglar. Denna sten är känd för att dra till sig överflöd, tur och framgång, samt avskräcker den dig från att göra dåliga ekonomiska beslut. Känner du ett behov av mer pengar i ditt liv? Då är Pyrit stenen för dig! Precis som den blänker likt ädelmetall så sägs Pyrit locka till sig rikedom och utstrålar dess gyllene energi. Låt denna vackra sten påminna dig om ditt eget värde och på så sig låta dig manifestera mer pengar i ditt liv. Den visar positiva möjligheter som du kanske inte tidigare lagt märke till. Pyrit är din dagliga påminnelse att enbart släppa in positiva aspekter i ditt liv!

Chakra: Samtliga chakran.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Pyrit är aldrig helt kubisk då kristallerna alltid fäster mot någon yta där de växer. Alla stenar är unika och vissa ör mer kubiska än andra.