Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Azurit med Malakit

  • 95 SEK

Vackert polerad burit med malakit, häftiga färger.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vackert polerad burit med malakit, häftiga färger.

Pris är per styck.

Mått: ca 3 - 5 cm

Attribut:

Azurit har en magiskt vacker blå färg och hjälper till att vägleda din intuitiva utveckling. Denna vackra sten anses vara en kraftfull healer som underlättar din förståelse för hur dina sinnen och dina känslor påverkar din kropp. Låt den hjälpa dig till en tydligare förståelse och även se saker ur nya perspektiv. Azurit anses kunna frigöra kommunikationsblockeringar och även stärka ditt minne. En mycket användbar sten för att motverka stress, oro och sorg. 

Malakit är den perfekta stenen för dig som känner ett behov av en förändring i ditt liv. Sluta gömma dig bakom obeslutsamhet och bekvämlighet och låt istället malakiten vägleda dig! Malakiten hjälper dig att bli medveten om det som inte längre gynnar dig. Precis som din bästa vän skulle säga sanningen och vägleda dig, ibland tufft och ofiltrerat, när du skulle be om hjälp så kan malakiten bli din nära vän. Låt den uppmuntra dig att bryta negativa mönster och istället göra medvetna val för att förbättra ditt levnadssätt. Malakit kallas ofta för "stenen i förändring". 

Chakra: Tredje ögat, Hjärtchakra och Halschakra

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Kommunikation och kreativitet (Halschakra). 

Obs! Stora variationer i färg förekommer. Vissa är mer blå, vissa mer turkos, och vissa har en blandning av alla färgerna.