Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Oracle Of The Witch (Orakel)

  • 299 SEK

Det är dags för alla häxor att återuppstå till magin på det gamla viset. Språk på korten: Engelska

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Det är dags för alla häxor att återuppstå till magin på det gamla viset

Språk på korten: Engelska

Attribut:

Oracle of the Witch har skapats för att ge alla dem som vill utforska hantverkets uråldriga väg. Den är fullproppad med visdom och vägledning, och den kan också användas som ett läromedel för både erfarna utövare såväl som nya häxor. Vart och ett av de 44 korten har ett magiskt budskap och häxtips, och du kommer att lära dig förstå både skuggan och ljussidan av kortets betydelser. En magisk besvärjelse tillhandahålls också för att göra det möjligt för dig att dra från, och få kontakt med, den uråldriga visdomen från förr.

Den medföljande guideboken på 144 sidor visar dig hur du kan utnyttja din personliga kraft när du magiskt smider ihop naturens mystiska krafter i samband med uråldrig visdom, magi och ritual.

Författare: Kate Peters Flavia ; Meiklejohn-Free Barbara ; Nurdianti Mira

ISBN: 9781925946208

Utgiven: 2022-10-01

Förlag: Simon & Schuster UK