Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Oracle of the Birds (Orakel)

  • 289 SEK

Kända som andliga budbärare fungerar fåglar som en koppling mellan den fysiska världen och andevärlden. Språk: Engelska

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Kända som andliga budbärare fungerar fåglar som en koppling mellan den fysiska världen och andevärlden. Utseendet av en speciell fågel efter att en älskad har gått över ses ofta som deras själ som vägleder oss från den andra sidan.

Mått: 9,5 x 13 cm

Språk på korten: Engelska

En praktisk verktyg för att arbeta med fåglar som andliga budbärare
• Innehåller 46 vackert illustrerade fullfärgskort med olika fåglar samt en guidebok
• Förklarar betydelsen, budskapet och medicinen för varje fågel samt en bekräftelse att arbeta med den specifika fågelns unika egenskaper
• Utforskar hur fåglar är förknippade med den odödliga själens värld och kan förmedla meddelanden från nära och kära som har gått bort


Kända som andliga budbärare fungerar fåglar som en koppling mellan den fysiska världen och andevärlden. Utseendet av en speciell fågel efter att en älskad har gått över ses ofta som deras själ som vägleder oss från den andra sidan. Fåglar kan vara kraftfulla allierade och kraftdjur, som ger oss ljus och leder oss in i den odödliga själens värld. Snabba i sina rörelser, med förmågan att omedelbart lyfta sig, bär fåglar den andliga kvaliteten av frihet. När vi glider på vingarna av en fågel tar vi bokstavligen på oss en överlägsen syn, en bredare perspektiv ovanifrån, och kan känna igen och förstå kopplingar som vi kanske inte har sett tidigare.
Skapat av Jeanne Ruland och Petra Kühne delar detta kortleken de andliga budskap och krafter som fåglar kan förmedla till oss. Kortleken består av 46 vackert illustrerade kort med olika fåglar, samt kort som representerar fjädern, boet och ägget. Varje individuell fågel för med sig en specifik medicin och unika gåvor och talanger för att hjälpa dig att finna helande, tillväxt och insikt på din andliga väg. Varje kort delar medicinen för den avbildade fågeln och ett kort med ett kort med ett kortfattat meddelande om betydelsen av deras närvaro. I den medföljande guideboken detaljeras betydelsen av varje fågelkort tillsammans med en bekräftelse fokuserad på fågelns unika gåvor.
Oavsett om det är örn, kolibri, fenix eller svan, så presenterar Oracle of the Birds inhemska, exotiska och mytiska fåglar som står vid vår sida som rådgivare och guider och hjälper oss att få nya perspektiv med deras fågelperspektiv över fysiska och andliga riken.


Författare:
Jeanne Ruland

Illustratör: Petra Kuhne

ISBN: 9781644119617

Utgiven: 2023-11-09

Förlag: Inner Traditions