Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Okenite på Bergkristall, AAA-kvalitet

  • 1 500 SEK

Vacker och mycket ögonfallande Okenite på en bädd av bergkristall. Globalt sett är Okenite ett ovanligt mineral. Mått: ca 11 x 10 cm.

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Vacker och mycket ögonfallande Okenite på en bädd av bergkristall. Globalt sett är Okenite ett ovanligt mineral, och är ett självklart inslag i varje samlares katalog.

Mått: ca 11 x 10 cm.

Ursprung: Indien 🇮🇳

Information:

Okenit är en sällsynt mineral som huvudsakligen består av kalciumsilikathydrat. Det kännetecknas av sitt karakteristiska trådformiga eller fibrosa utseende, vilket ger det en mjuk, fluffig yta som ofta liknas vid bomull eller hår. Färgen varierar från vit till grå, och kristallerna bildas vanligtvis i geoder eller som utskott på andra mineraler. Okenit upptäcktes först i början av 1800-talet och har fått sitt namn efter den tyske naturforskaren Lorenz Oken. Mineralet är mest känt för sitt fascinerande utseende, vilket gör det populärt bland samlare. Det är emellertid också skört och känsligt för beröring, vilket kräver noggrann hantering för att undvika skador.

Attribut:

Inom andliga och esoteriska kretsar tros okenit besitta flera unika egenskaper. Det sägs ha en lugnande och tröstande energi som främjar inre frid och känslomässig läkning. Okenit anses även underlätta självrannsakan och bidra till att frigöra känslomässiga blockeringar, vilket kan stödja personlig utveckling och andlig tillväxt. Dess milda energi påstås dessutom hjälpa till att utveckla empati och medkänsla, samt att stärka bandet mellan det fysiska och det andliga jaget.