Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Myths and mermaids (Orakel)

  • 289 SEK

Myths and mermaids är en orakellek med konst av Jasmine Becket-Griffith och visdom från Vattenfeerna. Språk: Engelska

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Myths and mermaids är en orakellek med konst av Jasmine Becket-Griffith och visdom från Vattenfeerna, erbjudande om vägledning och insikt i vattnets dualitet med 44 färgrika kort och en 120-sidig guidebok.

Mått: 9,5 x 13 cm

Språk på korten: Engelska

Den mystiska elementet vatten är både en bringare av liv och en bärare av död, hoppets budbärare och förstörans förebådare. Det ligger i vår natur att söka förstå det, erövra det och smaka på dess mystiska krafter. Vem är bättre än vattnets egna andar, Vattenfeerna - sjöjungfrur, älvor, nymfer och mer, att fråga om vägledning och inspiration. Deras visdom och insikt har samlats inom detta orakel för att hjälpa oss att förstå och omfamna den gåtfulla dualiteten som är vattnet. Myths & Mermaids presenterar konstverket från världsberömda konstnären Jasmine Becket-Griffith, kombinerat med en guidebok som förmedlar visdomen, råden och rörande poesin från Jasmines två systrar, Amber Logan och Kachina Mickeletto. Guideboken inkluderar primära och motsatsbetydelser för varje kort, vilket speglar vattnets dualitet, samt kortläggningar som sträcker sig från korta ja/nej-läsningar till mer komplexa spådomar. Omfamna dualiteten som är vattnet och gör dig redo att utforska okända djup med vägledning från Vattenfeerna! 44 fullfärgskort och 120 sidors bok.

Författare: Becket-Griffith, Jasmine

Illustratör: Jena DellaGrottaglia

ISBN: 9781922161345

Språk: Engelska 

Utgiven: 20156

Förlag: Lo Scarabeo