Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Malakolla, polerad

  • 495 SEK

Vacker polerad Malakolla, en blandning mellan Malakit och Krysokolla.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vacker polerad Malakolla, en blandning mellan Malakit och Krysokolla.

Chakra: Halschakra och Hjärtchakra.

Främjar och balanserar: Kommunikation och kreativitet (Halschakra). Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra)

Mått: ca 8  x6 cm

Ursprung: Kongo

Attribut

Denna vackra sten innefattar samma egenskaper som de individuella stenarna Malakit och Krysokolla. En ypperlig sten för att din kommunikation, framför allt sådan som du inte gett utrymme för tidigare. Den perfekta stenen för dig som känner ett behov av en förändring i ditt liv. Sluta gömma dig bakom obeslutsamhet och bekvämlighet! Om du känner dig redo att bli medveten om det som inte längre gynnar dig, så är Malakollan stenen för dig. Precis som din bästa vän skulle säga sanningen och vägleda dig, ibland tufft och ofiltrerat, när du skulle be om hjälp så kan denna bli din nära vän. Låt den uppmuntra dig att bryta negativa mönster och istället göra medvetna val för att förbättra ditt levnadssätt. Känner du dig redo att göra en nystart? Varje dag kan vara den första dagen i det liv du vill leva, så varför inte ta hjälp på vägen av denna fantastiska kristall. Den kan motivera dig att ta dig an nya idéer och se saker ur nya perspektiv. Kan även främja självkännedom och självreflektion. En starkt beskyddande sten som tar bort negativitet och skapar balans. poler

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek gentemot klustren på bilderna. Avvikelse i storlek och färgintensitet förekommer. OBS! Färgen kan variera gentemot bilderna.