Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Magical Spirit Oracle (Orakel)

  • 289 SEK

Det finns en djup magi att upptäcka i våra röriga liv. Genom utvecklingen av ditt liv lär du dig att inte längre underskatta din egen magi. Språk: Engelska

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Det finns en djup magi att upptäcka i våra röriga liv. Genom utvecklingen av ditt liv lär du dig att inte längre underskatta din egen magi och påbörjar en helig resa för att minnas vem du verkligen är.

Mått: 9,5 x 13 cm

Språk på korten: Engelska

I varje kaotiskt ögonblick och i varje utmaning finns en möjlighet till insikt och personlig tillväxt. Genom att omfamna livets rörighet inser du gradvis din egen inre styrka och förmåga att skapa förändring. Det är i detta kaos och i denna komplexitet som du hittar den verkliga essensen av din magi, en kraft som växer och blommar när du navigerar genom livets olika faser.

Denna inre resa är en helig resa, en utforskning av ditt sanna jag och en påminnelse om din inre magi. När du tillåter dig själv att omfamna och lära av de utmaningar och vackra rörigheter som livet erbjuder, öppnar du upp för en djupare förståelse av din egen kapacitet och potential. Varje ögonblick blir en möjlighet att återknyta till din inre magi och skapa en meningsfull och medveten framtid.

Författare: Alexis Rakun

ISBN: 9781922785206

Utgiven: 2023-10-12

Förlag: Rockpool Publishing