Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kyanit med rubin (Cuddle Stone), trumlad

  • 65 SEK

En vacker kombination av mörkt blå kyanit och härlig rubin. Mått: ca 2,5 - 3 cm. Ursprung: Indien

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

En vacker kombination av mörkt blå kyanit och härlig rubin. 

Pris är per styck

Mått: ca 2,5 - 3 cm

Ursprung: Indien

Attribut

Kyanit anses vara en väldigt transformerande sten och sägs kunna skapa länkar till andra riken. Den är därför väldigt användbar för dig som vill kunna se saker från andra perspektiv och vinklar. Detta är en väldigt kreativ sten som hjälper dig att uppnå din yttersta konstnärlighet och dess fulla potential. Kyanit är en perfekt sten för dig som sysslar med olika former av kreativa aktiviteter, allt från dans och sång til olika former av hantverken. Låt den påminna dig om din unika potential och din inre drivkraft att skapa det som just du är ämnad för. Kyanit är den sten du behöver för att synliggöra ditt syfte med ditt unika liv. 

Chakra: Halschakra och Tredje Ögat

Främjar och balanserar: Kommunikation och kreativitet (Halschakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat).


Rubiner brukar kallas för Buddhas tårar. I Burma finns det sägner som säger att alla världens rubiner kommer från draken Nagas ägg. Rubin är en väldigt kraftfull sten som skyddar hem mot och ägodelar mot bla brand, inkräktare och storm. Rubin anses även vara naturligt renande och är även väldigt energigivande. Tidigare bars Rubin över könsorganen eftersom den ansågs bra för fertilitet, hos både kvinnor och män. Rubin anses vara särskilt bra mot mardrömmar och det sägs att drömmer du om rubiner så är det ett tecken på kommande lycka och framgång. Låt denna vackra sten vara din dagliga påminnelse om att varje dag bringar glädje!syfte med ditt unika liv. 

Chakra: Rotchakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet.

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.