Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Klot Obsidian (10 cm)

  • 1 195 SEK

Gigantiskt klot av härligt svart Obsidian. Mått: ca 10 cm.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Gigantiskt klot av härligt svart Obsidian.

Chakra: Rotchakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet.

Ursprung: Sydafrika

Mått: ca 10 cm

Attribut

Upptäck den kraftfulla försvararen - Obsidian! Denna imponerande sten ger ett beskyddande sköld mot negativitet och hjälper dig att befria dig från känslomässiga hinder. Med Obsidian vid din sida kommer du att påminnas om att släppa taget, förlåta och låta gå, för att skapa utrymme för positiva förändringar i ditt liv.

Obsidianen skyddar dig mot negativitet och hjälper dig att ta bort negativa och känslomässiga blockeringar. Den påminner dig om att släppa, förlåta och gå vidare från saker som inte längre gynnar dig. Obsidianen är väldigt användbar för att stärka din intuition. Denna vackra sten påminner dig om att inte slösa bort din energi på onödiga saker. Låt den minska frustrationen över ineffektivitet och ofrånkomliga förseningar. Väldigt bra för att absorbera stress och irritation. En naturlig skyddskälla för känsliga, godhjärtade personer som tar på sig andras bekymmer eller ger alltför mycket av sin tid till känslomässiga utsugare. 

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.