• Den 22/6 -30/6 packas och skickas inga ordrar på grund av ledighet. Vi finns dock på plats och svarar på mejl som vanligt :-)
Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 500 kr / Inget lägsta orderbelopp

Fiskarna

  • 250 kr

Vackert kit anpassat till Fiskarna. Fyra utvalda stenar levereras med ett förgyllt halsband (nickelfritt) i en vacker sammetpåse.

I lager
Dela

Fiskarna, eller Pisces på engelska och latin, är född mellan 19 februari och 20 mars. Skorpionen styrs av element: Vatten och planet: Neptunus.

Fiskarna är ofta väldigt vänliga av sig och även generösa och omhändertagande, vilket gör att de har lätt för att föra sig i sociala sammanhang. Människor tyr sig gärna till Fiskarna och de i sin tur är alltid redo att hjälpa andra, utan att hoppas på något i gengäld. Eftersom Fiskarna är ett vattentecken så har de en stor empatisk förmåga och även ett rikt känsloliv. De anses ofta vara kloka men pga deras inflytande av Neptunus kan de ibland även ta på sig rollen av martyr, enbart för att få lite uppmärksamhet. Fiskarna har flera styrkor, så som; medkänsla, konstnärlighet, intuition, musikalitet och klokhet. Det finns även några svagheter som kan förekomma, som tex; rädsla, nativitet och behovet av att fly i svåra situationer.

Det här kitet som vi har satt ihop är tänkt att framhäva dina styrkor och bearbeta dina svagheter. 

Ametist- Din dagliga påminnelse om att skapa en lugn oas inom dig.

Mookait - Skapa en nyttig balans mellan yttre och inre erfarenheter. Bli medveten om alla dina möjligheter och låt den guida dig till att välja det rätta.

Krysopras- Öppna dig själv för kärlek, det är du värd!

Labradorit- Det är viktigt att du gör något varje dag som gör dig själv glad, låt denna vackra sten vara din dagliga påminnelse om detta.

(För mer utförlig beskrivning av de olika stenarna, se de individuella beskrivningarna under trumlade stenar).

Förutom dessa fyra powerstenar får du i detta kit även med ett vackert, förgyllt (nickelfritt) halsband med Fiskarnas fantastiska stjärntecken.

Kitet kommer levererat i en vacker sammetspåse.

Vi hoppas att du kommer trivas med detta kit, låt det vara en del av din vardag och stötta dig i olika situationer. 

Obs. Tänk på att stenar är naturens under och att variationer kan förekomma, naturliga sprickor och olika mönster etc.


Lejonet

250 kr

Skytten

250 kr

Jungfrun

250 kr

Väduren

250 kr

Stenbocken

250 kr

Oxen

250 kr

Vågen

250 kr

Skorpionen

250 kr