Kit Ametist

  • 175 SEK

Äntligen har vi satt ihop ett kit till er som älskar ametist lika mycket som oss! Kitet ingår följande: rå ametist, ametistkluster & bahiaspets.

Äntligen har vi satt ihop ett förmånligt litet kit till er som älskar ametist lika mycket som vi gör.

I det här vackra kitet ingår följande:

  • 1 rå ametist (Brasilien)
  • 1 ametistkluster (Brasilien)
  • 1 bahiaspets (Bahia, Brasilien)

Pris är för ett kit.

Låda medföljer ej.

Ursprung: Brasilien och Uruguay

Attribut:

Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. Den kallas ofta för en all-helare eftersom den anses bota människor, djur och växter. Den är även väldigt bra att ladda dina andra kristaller med. Skyddar mot mardrömmar och anses även vara bra mot sömnlöshet, så är särskilt bra att ha i sovrummet. Ametisten skapar ett lugn och motverkar negativa jordenergier. Den har starkt läkande och renande krafter, samt att den förstärker andligt medvetande. Den hjälper vid alla former av blockeringar! Ametisten underlättar beslutsfattande och tillför även lite sunt förnuft. Den löser även upp ilska, raseri, rädsla och oro. Helt enkelt en fantastisk sten med mängder av användningsområden. 

Chakra: Tredje Ögat och Kronchakra

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.