Kit Lycka

  • 125 SEK

Detta vackra kit har vi satt ihop speciellt för dig som strävar efter lycka. Lycka kan förekomma på så många olika sätt och oavsett hur du definierar ordet lyck

Detta vackra kit har vi satt ihop speciellt för dig som strävar efter lycka. Lycka kan förekomma på så många olika sätt och oavsett hur du definierar ordet lycka så kan detta kitet vara din hjälp på vägen.

Kitet består av följande stenar:

Grön Aventurin - Aventurin kan ses som en lyckoamulett och är passande när du vill bli din egen lyckas smed. Ibland kan det kännas som att andra har mer tur än du, och istället för att fokusera på detta kan du ta saken i egna händer och fokusera på dina egna framsteg med hjälp av denna sten. Tur är inte något du har eller inte har, det är en inställning som aventurinen påminner dig om. 

Rutilkvarts - Rutilkvarts sägs ge en känsla av övergripande lycka, och vem vill inte känna det där glädjeruset på en daglig basis?! De vackra gyllene stråna som syns inuti stenen kallas för kärlekspilar, och den vackra stenen sägs stabilisera dina relationer och äktenskap. 

Citrin - Citrin är stenen som hjälper dig att välja att vara lycklig. Om du vill uppnå någon form av framgång är detta stenen för dig. Som solen bryter igenom de gråa molnen påminner citrinen dig om att ta bort det negativa, oavsett om du bär den med dig eller har den framme i ditt hem. Kom ihåg att sann lycka kommer inifrån, citrinen påminner dig i de stunder då du glömmer detta.

Låt dessa vackra stenar påminna dig, eller någon du håller kär, att sann lycka finns inom oss alla.