Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Keepers of the Light (Orakel)

  • 219 SEK

45 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer av Lily Moses. Mått: 9,5 x 13 cm. Språk: Engelska

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

45 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer av Lily Moses. 

Mått: 9,5 x 13 cm

Ursprung: England

Språk på korten: Engelska 

Attribut:

Denna vackra orakellek består av olika gudomliga varelser/mästare. De har alla gemensamt att de har vigt sina liv till att fokusera på fred, helande och vård av världen. Det anses att dessa varelser kan gå bortom tid och även överskrida religion och andliga läror, allt från antiken till nutid. Det är en fantastiskt vacker och mångsidig orakellek som sägs balansera både kvinnliga och manliga energier. Flera kända traditionella mästare figureras i den, som tex Mother Mary, Lord Buddha, Gaia och Sanat Kumara.

Kyle Gray är känd inom den spirituella världen och anses vara en modern spirituell föreläsare som skrivit 8 välkända böcker och flera olika kortlekar. Konstnären Lily Moses sägs måla sina illustrationer från ett djupt meditativt tillstånd, vilket förklarar de magiska bilderna hon förmedlar med hjälp av bland annat denna vackra orakellek.

Författare: Kyle Gray 

Illustratör: Lily Moses

ISBN: 9781781806968

Utgiven: 2016-09-27

Förlag: Hay House UK Ltd