Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Hyalit Opal på Rökkvarts

  • 329 SEK

Fantastisk och mycket sällsynt Hyalit Opal på en stor spets av rökkvarts. Mått: ca 8 x 5 cm. Ursprung: Namibia.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Fantastisk och mycket sällsynt Hyalit Opal på en stor spets av rökkvarts.

Mått: ca 8 x 5 cm

Ursprung: Namibia

Attribut

Upptäck förtrollningen med Hyalit – en kristall som inte bara lockar med sin unika skönhet utan också sägs ha kraftfulla andliga egenskaper. Hyalit, även känd som opalit, är känd för sin mjölkiga, genomskinliga kvalitet som ger en känsla av lugn och frid. Den sägs öka förståelsen för ens själv och andra, främja inre fred och balans samt bidra till att öppna upp hjärtchakrat för kärlek och medkänsla. Många tror att Hyalit kan stödja meditation och andliga utforskningar genom att stärka förbindelsen med det övernaturliga och underlätta andliga resor. Ge din själ en gåva med Hyalit och låt dess förtrollande närvaro leda dig mot inre harmoni och andlig upplysning.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Det är kristallen på bilderna som du köper.