Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Hänge Bärnsten

  • 100 SEK

Vackert hänge i bärnsten. Mått: ca 2 - 3 cm Främjar: ★ Viljekraft ★ Avslappning ★ Känslomässigt lugn


sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackra hängen i bärnsten med silver- respektive guldfärgade fästen. Välj din favorit.

Chakra: Solarplexuschakra

Främjar och balanserar:  Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn.

Mått: ca 2 - 3 cm

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt 925 silver eller legering.

Tillverkat i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här

Ursprung: Baltikum

Attribut

Bärnstenens resa började för miljontals år sedan när den förvandlades från kåda till sten. Det sägs att bärnsten har en exceptionell förmåga att hålla jordens ursprungliga energi intakt. När du bär eller håller en bit bärnsten, kan du känna en fördjupad kontakt med naturen och jordens kraftfulla vibrationer. Många tror att bärnstenens andliga attribut hjälper till att balansera energiflödet i kroppen och sinnet. Dess varma, soliga färger anses skapa en känsla av inre harmoni och frid. Genom att använda bärnsten som en följeslagare i din vardag, kan du finna en ökad stabilitet och lugn i en ibland hektisk värld. Bärnsten har också en lång historia av att vara ett stärkande skydd mot negativa energier och strålar. Dess unika förmåga att absorbera och omvandla negativitet till positivitet har gjort den till en symbol för renhet och skyddande energi. Många bärnstenentusiaster använder den som en amulett för att stärka sitt eget andliga skydd. Varje bit bärnsten har sin egen unika energi och andliga kvaliteter. Oavsett om du väljer en bit för meditation, för att balansera dina chakran eller bara för att njuta av dess vackra närvaro, kan bärnstenen vara en kraftfull följeslagare på din andliga resa.

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Du får ett godtyckligt utvalt hänge. Ej äkta guld.