Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Grön Apofyllitkristall, AAA-kvalitet

  • 295 SEK

Vackert kluster av grön Apofyllit i mycket hög kvalitet. Mått: ca 3 x 3 cm

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackert kristall av grön Apofyllit, med malakit. Mycket hög kvalitet.

Kvalitet: AAA

Mått: ca 3 x 3 cm

Ursprung: Indien

Attribut

Grön Apofyllit, med sin höga vibration, är en sten som sägs både renar och jordar. Den verkar på hjärtchakrat och även på kronchakrat och tredje ögat, vilket öppnar upp för din inre värld och kopplar samman dig med det andliga. Denna sten sägs hjälpa till för ökad förståelse, läkning och renande. Den främjar kommunikation och ödmjukhet i relationer och medmänskliga interaktioner. Grön Apofyllit sprider glädje, lycka och kärlek, vilket både du och din omgivning kan dra nytta av. Med sina helande krafter och förmåga att främja ett positivt sinne bidrar den till inre frid och stillar upprördhet och ängslan genom att grunda dig till ditt ursprungliga jag.

Den kan också verka på djupa sår och sorg, hjälpa dig att hantera dem och växa utifrån dem. För den som behöver eller vill bryta gamla mönster som inte längre gynnar kan denna kristall vara mycket effektiv. Genom att inspirera till positivitet och tro ger den det stöd som behövs för att ta nästa steg mot förändring. Den väcker nyfikenhet och håller sinnet öppet för förändringar samtidigt som den påminner om hur gamla mönster kan ha påverkat negativt.

Chakra: Hjärtchakrat, tredje ögat och kronchakrat.

Främjar och balanserar: Läkning, kommunikation, Ödmjukhet, Glädje, Lycka, Kärlek


Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.