Hjärta Pyrit (4 x 4 cm)

  • 135 kr

Vackert hjärta gjort av pyrit, stenen som är känd för att dra till sig överflöd och tur, samt avskräcker den dig från att göra dåliga ekonomiska beslut.

I lager
Dela

Vackert hjärta gjort av pyrit, stenen som är känd för att dra till sig överflöd, tur och framgång, samt avskräcker den dig från att göra dåliga ekonomiska beslut

Priset är per styck

Mått: ca 4 x 4,5 cm

Attribut:

Pyrit har sedan långt tillbaka i tiden kallats för "magisk eldsten" eftersom den gav ifrån sig gnistor om den träffades. För länge sedan användes den även till att göra speglar. Denna sten är känd för att dra till sig överflöd, tur och framgång, samt avskräcker den dig från att göra dåliga ekonomiska beslut. Känner du ett behov av mer pengar i ditt liv? Då är Pyrit stenen för dig! Precis som den blänker likt ädelmetall så sägs Pyrit locka till sig rikedom och utstråla dess gyllene energi. Låt denna vackra sten påminna dig om ditt eget värde och på så sig låta dig manifestera mer pengar i ditt liv. Den visar positiva möjligheter som du kanske inte tidigare lagt märke till. Pyrit är din dagliga påminnelse att enbart släppa in positiva aspekter i ditt liv!

Chakra: Samtliga chakran.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.