Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Hjärta Labradorit (Mörk, 4 x 4 cm)

  • 75 SEK

Vackert hjärta av mörk labradorit. Helt magiska färgskiftningar som är både vackra och mystiska. Detta är stenen som påminner dig om din gränslösa potential, at

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vackert hjärta av mörk labradorit. Helt magiska färgskiftningar som är både vackra och mystiska. Detta är stenen som påminner dig om din gränslösa potential, att ständigt sträva efter att uppnå dina fullaste möjligheter.

Priset är per styck.

Mått: ca 4 x 4 cm

Attribut:

Labradoriten påminner dig om din gränslösa potential, att ständigt sträva efter att uppnå dina fullaste möjligheter. Det magiska färgspelet i stenen kallas labradorescens och ju mer du tittar på dess färger, desto mer upptäcker du. Labradoriten är en sten för transformation och livsöde och hjälper dig att erkänna dina styrkor på ett sätt du aldrig gjort tidigare. En ständig påminnelse om att det finns ingen gräns för vad du kan uppnå. 

Chakra: Tredje Ögat

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Labradorit är en ömtålig sten och det kan förekomma sprickor och avslagna flisor.