Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Earth Wisdom (Orakel)

  • 229 SEK

32 stycken vackra orakelkort med fantastiska illustrationer av Christina Scagliotti. Mått: 9,5 x 13 cm, Språk: Engelska

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

32 stycken vackra orakelkort. Fantastiska illustrationer av Christina Scagliotti. 

Mått: 9,5 x 13 cm

Ursprung: Italien

Språk på korten: Engelska 

Attribut:

En väldigt kraftfull orakellek som skapats av Barbara Moore, mycket välkänd tarot- och spådomsexpert, i samarbete med den italienska konstnären Christina Scagliotti. Låt de olika korten ta med dig till tre olika inspirerande vägar; varje kort innehåller en kristall eller sten (samt deras energi), en ört eller planta (samt deras egenskaper) och en gammal keltisk tradition eller symbol (samt dess andliga syn på livet)

Denna vackra tarotlek har skapats av Lo Scarabeo, vilket är ett välkänt märken inom tarot och som har arbetat med detta i över 30 år. Lo Scarabeo är känt för att kombinera konstverk, sin förkärlek till illustrationer och estetiska bilder.

Författare: Cristina Scagliotti, Barbara Moore

ISBN:  9780738753775

Utgiven: 2017-05-01

Förlag: Llewellyn Publications