Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Dumortierit Halvpolerad spets

  • 395 SEK

Vackra halvpolerade spetsar av härligt blå Dumortierit. Mått: ca 6- 10 cm.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vackra halvpolerade spetsar av härligt blå Dumortierit.

Pris är per styck. Välj spets i rullmenyn.

Mått: ca 6 - 10 cm

Attribut:

Dumorterit kallas även för Uranussten och den upptäcktes inte förens under 1800-talet och fick sitt namn efter upptäckaren, den franska arkeologen Dumortier. Denna vackra sten brukar ofta förknippas med planeten Uranus, eftersom både planeten och stenen anses föra med sig förändringar och ofta på oväntade sätt. Det är en mycket beskyddande sten och om någon önskar dig ont så fungerar den som en extra sköld. Dumorterit är mycket användbar för att stå upp för dig själv, stå emot grupptryck eller annat tryck från tex myndigheter eller andra organisationer som beter sig orättvist. Om du känner att du gett upp hoppet är detta verkligen stenen för dig! Låt den vara din påminnelse om att välkomna förändringar och förbättrade omständigheter. Det finns en anledning att saker och ting sker, hoppet är inte ute!

Chakra: Halschakra och Tredje Ögat.

Främjar och balanserar: Kommunikation och kreativitet (Halschakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat).

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Sprickor, regnbågar och färgskiftningar kan förekomma.