Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Deviant Moon Tarot (Tarot)

  • 250 SEK

49 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok. All antik kunskap om chakrasystemet har här paketerats om för att stimulera ett mer modernt perspektiv

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

49 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok.

Mått: 10 x 13 cm

Ursprung: USA

Språk på korten: Engelska 

Attribut:

Den begåvade konstnären Patrick Valenza presenterar unika alternativa tolkningar av traditionell tarot med symbolik inspirerad av barndomsdrömmar. Stiliserande karaktärer med månsikte skapade av manipulerade fotografier av gravstenar från 1700-talet ställs mot suggestiva bakgrunder. Inbyggd i konstverket är surrealistiska scener av avlägsna rökhögar, vansinnesanstalter och övergivna byggnader. Valenzas kort ger intressanta beskrivningar och tolkningar, både upprätt och omvänt. De symmetriska kortets baksidor, som visar månens olika faser, möjliggör omvända avläsningar. I häftet ingår också ett unikt uppslag på tio kort som kallas Lunatic Spread, som efterliknar formen på fullmånen och hämtar energi från dess cirkulära mönster. Deviant Moon Tarot har blivit något av en kultföljare och röstades från som den bästa tarotleken genom tiderna av Aeclecitc Tarot-läsare.

Författare: Patrick Valenza

ISBN: 9781572816367

Språk: Engelska 

Utgiven: 2009-02-06

Förlag: US Games Systems, Inc.