Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Dark Fairytale Tarot (Tarot)

  • 195 SEK

78 stycken otroligt vackra tarotkort med tillhörande instruktioner. Språk på korten: Engelska

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

78 stycken otroligt vackra tarotkort med tillhörande instruktioner.

Språk på korten: Engelska 

Attribut:

Förbered dig på att bli förförd av den lockande och oemotståndliga älvoriken. Underbart återgiven och laddad med råa känslor, utforskar denna förtrollande tarot djupet av kärlek, smärta, hopp, rädsla och begär. Som dödlig i denna drömska skymningsvärld, kommer du att utsättas för frestelser och prövningar. Varje upplysande äventyr ger dig rika belöningar när dina sanna styrkor och din motivation avslöjas.

Författare: Angelis Raffaele De

ISBN: 9788865271315

Utgiven: 2012-05-01

Förlag: Lo scarabeo