Abalone (Pauaskal)

  • 30 SEK

Trumlade och mycket vackra abaloneskal i fantastiska färger och i år högsta kvalitet. Mått: ca 2 - 4 cm. Främjar: ★ Balans ★ Inre frid ★ Styrka

Trumlade och mycket vackra abaloneskal i fantastiska färger och i år högsta kvalitet.

Chakra: Sakralchakrat

Främjar och balanserar: Balans, Inre frid, Styrka

Ursprung: Nya Zeeland

Mått: ca 2- 4 cm

Attribut

Visste du att abaloneskal har en lång och rik historia som en symbol för andlighet och inre frid? Våra trumlada abaloneskal är inte bara vackra, de är också ett kraftfullt verktyg för meditation och spirituell tillväxt.

Abaloneskal har länge varit associerade med havet, och havet har alltid varit en källa till inspiration och mystik. När du håller ett av våra trumlada abaloneskal i handen, kommer du omedelbart att känna dig förbunden med dess djupa andliga energi. Det sägs att abaloneskal har förmågan att rena och balansera dina chakran, vilket hjälper dig att uppnå inre harmoni och frid. Dessutom är abaloneskal kända för sin styrka och motståndskraft. Precis som havet står emot tidens påverkan och fortsätter att vara en kraft att räkna med, kan du också dra nytta av abaloneskalens kraft för att övervinna livets utmaningar och växa som individ.

Sammanfattningsvis är våra trumlada abaloneskal en vacker och kraftfull andlig resurs som kan hjälpa dig att uppnå inre frid, balansera dina energier och utforska djupet av din själ. Ta med havets magi in i ditt hem och låt abaloneskalens andliga attribut berika din andliga resa.

Notera att detta är en ren naturprodukt och har variationer i färg och form. De kan därmed skilja sig gentemot det som visas på bild. Pris är per styck.