Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Abalone, hålad (Pauaskal)

  • 99 SEK

Mycket vackert abaloneskal i fantastiska färger. Hålad. Perfekt till ditt egna smycke.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Mycket vackert abaloneskal i fantastiska färger. Hålad. Perfekt till ditt egna smycke.

Chakra: Sakralchakrat

Främjar och balanserar: Balans, Inre frid, Styrka

Ursprung: Nya Zeeland

Mått: ca 3 x 2 xm

Attribut

Visste du att abaloneskal har en lång och rik historia som en symbol för andlighet och inre frid? Våra trumlada abaloneskal är inte bara vackra, de är också ett kraftfullt verktyg för meditation och spirituell tillväxt.

Abaloneskal har länge varit associerade med havet, och havet har alltid varit en källa till inspiration och mystik. När du håller ett av våra trumlada abaloneskal i handen, kommer du omedelbart att känna dig förbunden med dess djupa andliga energi. Det sägs att abaloneskal har förmågan att rena och balansera dina chakran, vilket hjälper dig att uppnå inre harmoni och frid. Dessutom är abaloneskal kända för sin styrka och motståndskraft. Precis som havet står emot tidens påverkan och fortsätter att vara en kraft att räkna med, kan du också dra nytta av abaloneskalens kraft för att övervinna livets utmaningar och växa som individ.

Sammanfattningsvis är våra trumlada abaloneskal en vacker och kraftfull andlig resurs som kan hjälpa dig att uppnå inre frid, balansera dina energier och utforska djupet av din själ. Ta med havets magi in i ditt hem och låt abaloneskalens andliga attribut berika din andliga resa.

Notera att detta är en ren naturprodukt och har variationer i färg och form. De kan därmed skilja sig gentemot det som visas på bild. Pris är per styck.