Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Grön Apofyllit, AAA-kvalitet

  • 795 SEK

Vackert kluster av grön Apofyllit i mycket hög kvalitet. Mått: ca 7 x 4 cm.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vackert kluster av grön Apofyllit i mycket hög kvalitet.

Kvalitet: AAA

Mått: ca 6 x 4 cm

Ursprung: Indien

Attribut

Grön Apofyllit, med sin höga vibration, är en sten som sägs både renar och jordar. Den verkar på hjärtchakrat och även på kronchakrat och tredje ögat, vilket öppnar upp för din inre värld och kopplar samman dig med det andliga. Denna sten sägs hjälpa till för ökad förståelse, läkning och renande. Den främjar kommunikation och ödmjukhet i relationer och medmänskliga interaktioner. Grön Apofyllit sprider glädje, lycka och kärlek, vilket både du och din omgivning kan dra nytta av. Med sina helande krafter och förmåga att främja ett positivt sinne bidrar den till inre frid och stillar upprördhet och ängslan genom att grunda dig till ditt ursprungliga jag.

Den kan också verka på djupa sår och sorg, hjälpa dig att hantera dem och växa utifrån dem. För den som behöver eller vill bryta gamla mönster som inte längre gynnar kan denna kristall vara mycket effektiv. Genom att inspirera till positivitet och tro ger den det stöd som behövs för att ta nästa steg mot förändring. Den väcker nyfikenhet och håller sinnet öppet för förändringar samtidigt som den påminner om hur gamla mönster kan ha påverkat negativt.

Chakra: Hjärtchakrat, tredje ögat och kronchakrat.

Främjar och balanserar: Läkning, kommunikation, Ödmjukhet, Glädje, Lycka, Kärlek


Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.