Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Lemurian Bergkristall

  • 179 SEK

Läcker spets i lemurian bergkristall av mycket hög kvalitet. Mått: ca 5 x 3 cm

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Läcker liten spets i lemurian bergkristall av mycket hög kvalitetPerfekt till smyckestillverkning.

Chakra: Kronchakra

Främjar och balanserar: Koncentration, healande, energigivande.

Mått: ca 5 x 3 cm

Ursprung: Brasilien

Attribut:

Lemurianer är otroligt kraftfulla kristaller. De ses som trollstavar och som sådana leder de, förstärker och fokuserar den Universella Livskraften, vilket förstärker healerns helande kraft. Efter att ha använt dessa stenar upplever många människor ett djupt och känslomässigt helande. Vidare så stärker den din koncentration och balansera dina känslor. De har förmågan att tillåta dig att få kontakt med det Gudomliga.

Kuriosa: 

Lemurien ansågs vara var en fredlig och högt utvecklad andlig civilisation som troddes existera på jorden för väldigt länge sedan. Under de sista dagarna av Lemurien beslutades det att plantera frökristaller programmerade att sända ett budskap om gemenskap, enhetlighet och kunskap. Efter att ha sått kristallerna lämnade lemurierna, tror man, denna planet för att resa till andra stjärnsystem och dimensioner. Andra påstås ha gått in i den inre jorden (samtidigt som de bibehöll telepatisk förbindelse med  övriga lemurianer), där de fortsätter att ta hand om jorden och de frökristaller som nu dyker upp i form av lemurianer.

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Det är kristallen på bilderna du köper.