Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kluster Hematoid Bergkristall (röd golden healer)

  • 100 SEK

Vacker hematoidkvarts även kallad röd golden healer. Glänsande och magiskt förtrollande!

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackert litet kluster av hematoid bergkristall även kallad röd golden healer. Glänsande och magiskt förtrollande!

Chakra: Rotchakra och Kronchakra.

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).

Mått: ca 4,7 x 2,4 cm

Ursprung: Namibia

Attibut:

Hematoidkvartsen stärker kvartsens (bergkristallens) egenskaper med hjälp av hematit, vilket ger den dess rödaktiga nyanseringar. Precis som den gul/guldiga golden healern så anses den röda varianten hjälpa till med att skapa känslomässig distans och även klarare perspektiv i olika situationer som kräver detta. Låt den vara din dagliga påminnelse om att ta bort negativ energi och istället ersätta den med villkorslös kärlek. Kom ihåg, du kan aldrig ändra andras beteende men du kan ändra ditt sätt att interagera med dem.

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Det är kristallen på bilden du köper.