Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Silverhänge Salvia (Med silverkedja)

  • 649 SEK

Vackert silverhänge i form av ett Salviablad. Äkta silver. Mått: ca 20 mm ★ Visdom ★Renhet ★ Beskydd.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

För att hedra naturens skönhet och lugnande egenskaper presenterar vi stolt våra små silverhängen med detaljerade stansade blad av salvia. Dessa vackra smycken är en hyllning till den fridfulla kraften i denna ört och en påminnelse om dess användning genom århundradena för att rena sinnet och kroppen.

Varje hänge är handtillverkat med kärlek och omsorg, och det silver som används är av högsta kvalitet. Den noggrant utförda stansningen av salviabladet fångar dess intrikata mönster på ett sätt som hyllar naturens komplexitet.

Mått: ca 20 mm

Designat och tillverkat i 🇺🇸

OBS. 45 cm silverkedja ingår .

Kombinera gärna med halsband ur vår kollektion 'Teardrop'.

Om Salvia

Salvian anses ha ha djupa andliga kopplingar och har använts i olika kulturer för dess spirituella egenskaper. Många tror att salvia har följande andliga egenskaper:

1. Rening: Salvian anses ha förmågan att rena energier och ta bort negativitet från ett rum eller en person. Det är vanligt att bränna salviabuntar, kända som "smudge sticks," i en rökelseceremoni för att rena och balansera energiflödet.

2. Visdom: Salvia har historiskt betraktats som en ört med visdom och insikt. Det har använts i meditation och andlig praxis för att öka förståelse och klarsyn.

3. Skydd: Många tror att salvian kan fungera som ett skydd mot onda andar och negativa influenser. Det används ofta för att skapa en skyddande barriär och avvärja dåliga energier.

4. Kärlek och healing: Salvian sägs även ha egenskaper som främjar kärlek, helande och inre frid. Det kan användas i andliga ritualer för att stärka kärleksrelationer och främja emotionell läkning.

Oavsett ens andliga övertygelser har salvia en rik historia som en helig och andlig ört som kan hjälpa människor att uppnå balans och frid i sina liv.