Silverhänge Fläderblomma (Med silverkedja)

  • 649 SEK

Vackert silverhänge i form av ett Läkesilverax-blad. Äkta silver. Mått: ca 10 mm ★ Renande ★Förnyelse ★ Beskydd.

Vi är glada över att presentera våra små silverhängen, var och ett prytt med förtrollande stansade fläderblommor. Dessa smycken är en hyllning till naturens skönhet och representerar ödmjukheten och elegansen i denna blomma.

Varje hänge är skickligt handtillverkat med omsorg och detaljrikedom, och de är tillverkade av högkvalitativt silver. De fina detaljerna i de stansade fläderblommorna fångar den naturliga anmuten och symboliserar den skira skönheten i naturen.

Mått: ca 15 mm

Designat och tillverkat i 🇺🇸

OBS. 45 cm silverkedja ingår .

Kombinera gärna med halsband ur vår kollektion 'Teardrop'.

Om Fläderblomman

Fläderblomman är en blomma med rika andliga egenskaper och en lång historia som helig symbol. Den betraktas ofta som en väktare för andlig klarhet och inre frid. Fläderblommans sötaktiga doft och känsliga blommor har en förmåga att rena energi och avvärja negativitet. Den används ofta i andliga ritualer för att skapa en atmosfär av harmoni och välbefinnande.

Denna blomma symboliserar även förnyelse och återfödelse, då den blommar på våren och bär frukt på sommaren. Många ser i fläderblomman en påminnelse om naturens kretslopp och dess förmåga att skapa balans i våra liv. Genom att använda fläderblomman i meditation eller andliga ceremonier kan man uppnå djupare insikt och uppleva en större samklang med naturens andliga dimensioner.