Silverhänge Lavendel (Med silverkedja)

  • 649 SEK

Vackert silverhänge i form av Lavendel. Äkta silver. Mått: ca 20 mm ★ Renande ★Lugnande ★ Beskydd.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vi är stolta över att introducera våra små silverhängen, var och ett smyckat med delikata stansade lavendelblad. Dessa smycken är en hyllning till naturens lugnande och andliga skönhet och symboliserar den fridfulla kraften i lavendeln.

Varje hänge är handtillverkat med kärlek och uppmärksamhet på detaljer och är skapat med högkvalitativt silver. De noggrant utförda lavendelbladen fångar dess skönhet och symboliserar lavendelns lugnande och renande egenskaper.

Mått: ca 20 mm

Designat och tillverkat i 🇺🇸

OBS. 45 cm silverkedja ingår .

Kombinera gärna med halsband ur vår kollektion 'Teardrop'.

Om Lavendel

Lavendel har djupa andliga kopplingar och anses ha följande egenskaper:

1. Renande: Lavendel symboliserar renhet och används ofta för att rena sinnet och skapa en harmonisk atmosfär. Dess aromatiska doft anses rena energier och främja inre frid.

2. Lugnande: Lavendel är känt för sin förmåga att lugna sinnet och främja avslappning. Det används i meditation och andlig praxis för att uppnå inre balans.

3. Skydd: Lavendel har betraktats som en symbol för skydd mot negativitet och oönskade energier. Det kan användas för att skapa en skyddande barriär och säkerställa en positiv andlig miljö.

Lavendel representerar därför en kraftfull symbol för inre frid, renhet och skydd inom många andliga och holistiska traditioner.