Silverhänge Läkesilverax (Med silverkedja)

  • 649 SEK

Vackert silverhänge i form av ett Läkesilverax-blad. Äkta silver. Mått: ca 10 mm ★ Naturkraft ★Läkning ★ Beskydd.

Vi är stolta över att presentera våra små silverhängen, var och ett prytt med skickligt stansade blad av Läkesilverax. Dessa smycken är en hyllning till naturens helande gåvor och representerar kraften i läkning och inre balans.

Varje hänge är noga handtillverkat med passion och noggrannhet, och de är tillverkade av högkvalitativt silver. Den detaljerade stansningen av Läkesilverax-bladet fångar dess naturliga skönhet och symboliserar helandets kraft.

Låt våra små silverhängen med stansade Läkesilverax-blad guida dig mot inre balans och påminna dig om helandets skönhet som finns runt omkring oss.

Mått: ca 15 mm

Designat och tillverkat i 🇺🇸

OBS. 45 cm silverkedja ingår .

Kombinera gärna med halsband ur vår kollektion 'Teardrop'.

Om Läkesilverax

Läkesilverax har en djup andlig koppling och anses ha följande egenskaper:

1. Helande: Läkesilverax är en symbol för helande, både fysiskt och andligt. Dess blad och blommor representerar förmågan att läka och återställa.

2. Skydd: Det sägs ge skydd mot negativa energier och oönskade influenser. Många använder det för att skapa en skyddande barriär i sina andliga praxis.

3. Balans: Läkesilverax symboliserar balans och harmoni. Det kan hjälpa till att skapa en känsla av inre frid och helhet i andliga ceremonier.

Läkesilverax är en kraftfull symbol som erbjuder en känsla av helande och skydd i andliga sammanhang