Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Silverring Imperial Topaz

  • 595 SEK

Vacker silverring med en rå imperial topaz.Imperial topas är en ädelsten som varierar i färg från gyllenbrun till orange. Den är känd för sin rikedom och färgin

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vacker silverring med en rå imperial topaz.

Imperial topas är en ädelsten som varierar i färg från gyllenbrun till orange. Den är känd för sin rikedom och färgintensitet. Namnet "Imperial" antyder dess historiska anknytning till den ryska tsarfamiljen och dess uppskattning av denna ädelsten. Idag är Imperial topas en eftertraktad ädelsten för sitt unika utseende och dess association med lyx och överflöd.

Storlek: Diameter 19 mm (omkrets 59 mm)

Urspring: Brasilien.

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt silver

Attribut

Den kan också främja kreativitet och inspirera till nya idéer. Imperial topas sägs också ha en lugnande effekt och kan hjälpa till att minska stress och oro. Stenen kan också användas för att balansera och rena chakrorna, särskilt solchakrat. Den sägs hjälpa till att öppna upp energiflödet och främja en känsla av inre välmående.