Ring Rutilkvarts

  • 395 SEK

Vacker ring gjord av silver och en rund rutilkvarts. Vacker bergkristall med såkallade guldfärgade rutiler (nålar) i sig. Strl: 18 mm.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vacker ring gjord av silver och en rund rutilkvarts. Vacker bergkristall med såkallade guldfärgade rutiler (nålar) i sig.

Chakra: Samtliga chakran

Strl: Justerbar

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt silver

Attribut

Låt denna vackra sten rena dina chakran från energiblockeringar. Rutilkvartsen hjälper till att skapa balans och fungerar även bra vid beslutsångest. Stenen hjälper dig att på ett meningsfullt sätt förändra ditt liv och på så sätt nå dina mål. Den hjälper även till att rensa bort ilska och rädsla. Den sägs även vara bra vid utmattning och energibrist. Rutilkvartsen sägs även ge en känsla av övergripande lycka, och vem vill inte känna det där glädjeruset på en daglig basis?! De vackra gyllene stråna som syns inuti stenen kallas för kärlekspilar, och den vackra stenen sägs stabilisera dina relationer och äktenskap. 

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Tänk på att ej deformera ringen då detta kan medföra att stenen tappar sitt fäste och trilla ut.