Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Pink & Green: Set med hängen i Rosenkvarts och Prehnit

  • 159 SEK

Smyckesset "Pink & Green" med Rosenkvarts och Prehnit. Fäste i äkta silver. Mått: ca 2 - 3 cm. Made in 🇸🇪. Välj med eller utan silverkedja.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Utforska harmoni och balans med vårt vackra set med två hängen - ett i rosenkvarts och ett i prehnit. Dessa hängen erbjuder en perfekt kombination av rosa och grönt, två färger som har djupa andliga betydelser.

Tillsammans utgör dessa hängen en kraftfull kombination som främjar kärlek, balans och andlig tillväxt. Bär dem för att påminna dig om vikten av att vårda dina relationer och din inre frid samtidigt som du strävar efter att uppnå en harmonisk balans i ditt liv. Vårt set med två hängen är en påminnelse om de värdefulla aspekterna av ditt liv och ger en visuell påminnelse om kärlekens och naturens helande kraft.

Mått: ca 2 - 3 cm

Material: 925 Sterlingsilver + Rostfritt stål

Made in 🇸🇪

Dessa hängen tillverkas i vår egen smyckesverkstad och är en del av vår kollektion "Doppia Armonia" (Italienska för "Dubbel Harmoni"). En kollektion där vi tagit fram hängen i perfekt färgharmoni med varandra.

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja finns som tillval.

Information

Rosenkvarts är kärlekens sten och representerar kärlek, medkänsla och självkärlek. Den hjälper dig att öppna ditt hjärta och främjar harmoni i relationer. Rosenkvarts är också kopplad till lugn och inre frid.

Prehnit är en sten för healing och tillväxt. Dess gröna färg symboliserar naturens förnyelse och balans. Prehnit hjälper dig att stärka din intuition och skapar en koppling till Moder Jord, vilket ger en känsla av förankring och stabilitet.

*Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Du får två godtyckligt utvalda hängen och de kan skilja sig från det som visas på bilden. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Fästet består av 925 Sterling silver och rostfritt stål. Dessa hängen är handgjorda och limrester kan förekomma.