Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kristallhänge Teardrop Rökkvarts

  • 399 SEK

Ett elegant halsband med en facetterad Rökkvarts som symboliserar "Tillit". Den vackra Rökkvartsen hänger på ett lent silkessnöre. Mått: ca 40 cm.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Ett elegant halsband med en facetterad härligt mörk Rökkvarts som symboliserar "Grundande" Den vackra Rökkvartsen hänger på ett lent och tåligt silkessnöre och fästs med en låsring av äkta sterlingsilver. Sidenbandet är otroligt mjukt och bekvämt att bära; du kommer knappt märka att du har det runt halsen, men det är också tillräckligt starkt för att hålla över långt tid.

Halsbandets längd gör det perfekt för din aktiva livsstil. Du behöver inte oroa dig för att det ska fastna i hakan när du utför yogaövningar eller när du leker med dina barn på lekplatsen. Du kan bära det ensamt för en avslappnad vardagslook eller använda det som bas för att skapa ett lager-på-lager uttryck.

Varje halsband levereras med en liten tagg som är stämplad med namnet på ädelstenen och dess betydelse, vilket gör det till en tankeväckande present till dig själv eller någon du håller kär.

Specifikationer

- Längd: ca 40 cm

- Storlek på ädelsten: ca 8 mm

- Snöre tillverkat av 100% slitstarkt siden

- Låsring av äkta sterlingsilver för en säker och stilfull look

- Handgjort av juvelerare i 🇺🇸
Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Du får ett godtyckligt utvalt hänge och det är inte säkert att du får just hänget på bilden. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck..