Hänge Sodalit (Måne)

  • 50 kr

Vackert hänge i form av en måne gjort av sodalit. Fina färgskiftningar som skapar helt unika hängen. Mått: ca 3 cm

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Vackert hänge i form av en måne gjort av sodalit. Fina färgskiftningar som skapar helt unika hängen.

Mått: ca 3 cm

Attribut:

Om du någon gång känt ett behov av att göra din röst hörd eller känt ett behov av att kunna uttrycka dig, så är sodalit stenen för dig! Sodalit hjälper dig att kommunicera tydligare. Kommunikation är nyckeln till allt, och sodaliten är din dagliga påminnelse om detta. Sodaliten påminner dig att uttrycka dig med äkthet och fylla dig med acceptans, tillit, självförtroende och självkänsla. Den hjälper dig att finna balans och harmoni i dina ord så att du kan säga det du verkligen menar. 

Chakra: Halschakra och Tredje Ögat

Främjar och balanserar: Kommunikation och kreativitet (Halschakra). Uppfattningsförmåga och andligt anseende (Tredje Ögat).

Kemi:

Sodalit är ett lätt, relativt hårt men bräckligt mineral benämnt efter sitt natriuminnehåll; i mineralogin kan det klassas som en feldspathoid. Det är känt för sin blå färg, men färgen kan också vara grå, gul, grön eller rosa och har ofta vita ådror eller fläckar. Även om det något liknar lazurit och lapis lazuli, innehåller sodalit sällan pyrit (en vanlig komponent i lapis) och den blå färgen är mer som traditionell kungsblå än ultramarin. Den kemiska formeln för Sodalit är Na8 (Al6Si6O24)Cl2.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.