Hänge Regnbågsfluorit (Hjärta)

  • 50 kr

Vackert hänge i form av ett hjärta gjort av regnbågsfluorit. Regnbågsfluorit förekommer i flera olika härliga färger och just ditt hänge är unikt.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Vackert hänge i form av ett hjärta gjort av  regnbågsfluorit. Regnbågsfluorit förekommer i flera olika härliga färger och just ditt hänge är unikt.

Mått: ca 2 cm

Attribut:

Regnbågsfluoriten anses vara den mest magiska fluoriten eftersom den kombinerar integration av sinnet (blå fluorit), känslor (grön fluorit) och ande eller själ (lila fluorit). Denna vackra sten ger en känsla av andlig meningsfullhet och även samhörighet, i de mest stressande situationerna. Låt den föra in andlighet på ett naturligt sätt och berika alla aspekter i ditt liv på ett spontant sätt. Om det förkommer splittringar i din familj eller släkt är detta stenen som kan hjälpa er att bli mer enade igen, låt den vara din lyckoamulett och hjälpa dig få en mer fridfull vardag. 

Chakra: Hjärtchakra, Tredje Ögat och Kronchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Regnbågsfluorit är en ömtålig sten och sprickor, repor samt matt yta kan förekomma.