Hänge Angel Aura (Hålad)

  • 125 kr

Mycket fina spetsar (hålade) av Ängelkvarts, även kallat Angel Aura. Mått:Small: ca 9-15 gram, ca 5 cm.Medium: ca 15-20 gram, ca 5- 7 cm.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Mycket fina spetsar (hålade) av Ängelkvarts, även kallat Angel Aura. Ett litet hål är borrat i toppen på spetsen så att man kan trä en tråd eller en kedja genom den.

Mått:

Small: ca 9-15 gram, ca 4 - 5 cm.

Medium: ca 15-20 gram, ca 5- 7 cm.

Attribut: Ängelkvartsen, Angel aura,  renar och stärker alla chakran. Stenen anses också föra in glädje och lätthet i ditt liv. En mycket lugnande sten som har en hög vibration och genom det även är ypperlig för att ta bort negativa och känslomässiga blockeringar. Låt denna vackra sten hjälpa dig att se saker ur ett klarare perspektiv och fylla din aura med sitt gudomliga ljus. Angel auran hjälper dig att se skönheten i allt med ett öppet hjärta.

Chakra: Samtliga chakran

Kemi: Ängelkvarts eller angel aura quartz är en bergkristall som behandlas i extremt höga temperaturer tillsammans med förångade metaller som platina, guld och silver. Det exakta receptet är hemligt. Dessa olika metaller reagerar och sammansätts med bergkristallen, vilket skapar ett vackert glänsande ytskikt. 

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.