Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Hänge Ulexit

  • 129 SEK
  • 103 SEK

Vackert hänge i orange Ulexit. Mått: ca 2 ,5 cm

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vackert hänge i orange Ulexit.

Chakra: Kronchakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse.

Mått: ca 2,5 cm

Material: 925 Sterlingsilver + Rostfritt stål

Ursprung: Kina

Attribut:

Detta är en mycket passande sten för dig som vill vara kreativ, fantasifull och originell. Låt den vara din dagliga påminnelse om att du är kreativ, låt din fantasi flöda!

När kristallen är 2-3 cm tjock och slipad på båda sidorna så fungerar kristallens fibrer som optiska fibrer, vilket innebär att det går att överföra en bild från ena sidan av kristallen till den andra. Är din ulexit genomskinlig kan du placera den ovanpå en tidning eller annan form av text och se hur texten framträder ovanpå kristallen utan att ändras. Om du har ett kontrakt, dokument eller brev som du fått så kan du placera en Ulexit ovanpå detta för att på så sätt kunna läsa mellan raderna och på så vis bli medveten om eventuella budskap som kanske undgått ditt medvetna sinne. Du kan även lägga din Ulexit på skrivpapper, innan du ska skriva tex ett brev, för att lättare kunna formulera dig på ett tydligt sätt. Om du haft en dröm som du inte förstått innebörden av så kan du skriva ner den på ett papper och sedan låta din Ulexit ligga på papperet, för att på så sätt få drömmens betydelse uppenbar för dig. 

Notera att detta är en syntetisk sten gjord av glas.. obs! Du får ett godtyckligt utvalt hänge. Det kan skilja sig gentemot det som visas på bilden.