Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Halsband med berlocker (Fiskarna)

  • 295 SEK

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Fiskarna. ⭑ Apatit ⭑ Månsten ⭑ Ametist

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Fiskarna. Bär ditt stjärnteckens stenar på ett unikt och nytänkande sätt. Halsbandet är elegant utformat med en fin länkkedja och en justerbar längd, vilket gör det bekvämt att bära varje dag eller för speciella tillfällen.

Berlockerna är enkelt utbytbara för att kunna bäras en och en, eller varför inte bära alla 3 samtidigt?

Berlocker: Apatit, Månsten, Ametist

Mått: Kedja ca 45 + 5 cm, berlock ca 0,5 - 1 cm.

⭑ Apatit är en fantastisk sten när du vill hitta inspiration och stärka din livsaptit. Den påminner dig om att se möjligheterna som finns runt dig. En passande sten för dig som vill starta ett nytt projekt eller förverkliga en idé.

⭑ Månstenen bär på månens gudomliga energi, låt den ge dig näring till din själ och kasta ljus över ditt liv. Låt denna vackra sten hjälpa dig på rätt väg mot ditt livsändamål.

⭑ Ametisten är en fantastisk sten som påminner oss om att hitta balans för våra känslor. Om du känner dig stressad eller känner ett behov av lite lugn och ro så är ametisten stenen för dig! Använd ametisten som en ständig påminnelse om att lugnet finns inom dig. 

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Gjort av nickel- och kadmiumfri legering.