Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Halsband med berlocker (Tvillingarna)

  • 365 SEK
  • 330 SEK

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Tvillingarna. ⭑ Turquiose Howlit ⭑ Tigeröga ⭑ Citrin

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Tvillingarna. Bär ditt stjärnteckens stenar på ett unikt och nytänkande sätt. Halsbandet är elegant utformat med en fin länkkedja och en justerbar längd, vilket gör det bekvämt att bära varje dag eller för speciella tillfällen.

Berlockerna är enkelt utbytbara för att kunna bäras en och en, eller varför inte bära alla 3 samtidigt?

Berlocker: Turquiose Howlit, Tigeröga, Citrin

Mått: Kedja ca 45 + 5 cm, berlock ca 0,5 - 1 cm.

⭑ Turquiose Howlit fungerar som en svamp och suger åt sig känslomässig instabilitet. Låt den skapa frid runt dig, med djup och stillsam vila för ditt hjärta och lugnande tankar. 

⭑ Tigeröga är stenen för dig som behöver stärka ditt mod och hitta din styrka mellan din rädsla samt motivation. Stenen påminner dig om att finna lugnet, oavsett vilken situation som ligger framför dig.

⭑ Citrin är stenen som hjälper dig att välja att vara lycklig. Om du vill uppnå någon form av framgång är detta stenen för dig. Som solen bryter igenom de gråa molnen påminner citrinen dig om att ta bort det negativa.

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Gjort av nickel- och kadmiumfri legering.