Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Halsband med berlocker (Skorpionen)

  • 365 SEK
  • 330 SEK

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Skorpionen. ⭑ Ametist ⭑ Blue Lace ⭑ Sodalit

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Skorpionen. Bär ditt stjärnteckens stenar på ett unikt och nytänkande sätt. Halsbandet är elegant utformat med en fin länkkedja och en justerbar längd, vilket gör det bekvämt att bära varje dag eller för speciella tillfällen.

Berlockerna är enkelt utbytbara för att kunna bäras en och en, eller varför inte bära alla 3 samtidigt?

Berlocker: Citrin, Svart Onyx, Malakit

Mått: Kedja ca 45 + 5 cm, berlock ca 0,5 - 1 cm.

⭑ Citrin är stenen som hjälper dig att välja att vara lycklig. Om du vill uppnå någon form av framgång är detta stenen för dig. Som solen bryter igenom de gråa molnen påminner citrinen dig om att ta bort det negativa.

⭑ Svart Onyx skyddar dig mot all negativitet och även mot personer som önskar dig ont pga avundsjuka eller som talar illa om dig inför andra. Låt den vara din påminnelse om att bryta dåliga vanor och inte ta åt dig av elaka önskningar från andra personer. 

⭑ Malakit är den perfekta stenen för dig som känner ett behov av en förändring i ditt liv. Sluta gömma dig bakom obeslutsamhet och bekvämlighet och låt istället malakiten vägleda dig! Malakiten hjälper dig att bli medveten om det som inte längre gynnar dig.

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Gjort av nickel- och kadmiumfri legering.