Halsband med berlocker (Lejonet)

  • 325 kr

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Lejonet. ⭑ Citrin ⭑ Tigeröga ⭑ Karneol

I lager
Dela

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Lejonet. Bär ditt stjärnteckens stenar på ett unikt och nytänkande sätt. Halsbandet är elegant utformat med en fin länkkedja och en justerbar längd, vilket gör det bekvämt att bära varje dag eller för speciella tillfällen.

Berlockerna är enkelt utbytbara för att kunna bäras en och en, eller varför inte bära alla 3 samtidigt?

Berlocker: Citrin, Tigeröga, Karneol

Mått: Kedja ca 45 + 5 cm, berlock ca 0,5 - 1 cm.

⭑ Citrin är stenen som hjälper dig att välja att vara lycklig. Om du vill uppnå någon form av framgång är detta stenen för dig. Som solen bryter igenom de gråa molnen påminner citrinen dig om att ta bort det negativa.

⭑  Tigeröga är stenen för dig som behöver stärka ditt mod och hitta din styrka mellan din rädsla samt motivation. Stenen påminner dig om att finna lugnet, oavsett vilken situation som ligger framför dig.

⭑ Karneolen är stenen för dig som vill uppnå din kreativa potential och steka ditt självförtroende. Stenens orangeröda färg påminner dig om din inre passion och fantasi. Låt karneolen hjälpa dig med att tänka utanför ramarna, tänja på dina personliga gränser och uppnå din sanna potential.

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Gjort av nickel- och kadmiumfri legering.