Halsband med berlocker (Kräftan)

  • 325 kr

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Kräftan. ⭑ Rubin ⭑ Karneol ⭑ Rökkvarts

I lager
Dela

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Kräftan. Bär ditt stjärnteckens stenar på ett unikt och nytänkande sätt. Halsbandet är elegant utformat med en fin länkkedja och en justerbar längd, vilket gör det bekvämt att bära varje dag eller för speciella tillfällen.

Berlockerna är enkelt utbytbara för att kunna bäras en och en, eller varför inte bära alla 3 samtidigt?

Berlocker: Rubin, Karneol, Rökkvarts

Mått: Kedja ca 45 + 5 cm, berlock ca 0,5 - 1 cm.

⭑ Rubiner brukar kallas för Buddhas tårar. I Burma finns det sägner som säger att alla världens rubiner kommer från draken Nagas ägg. Rubin är en väldigt kraftfull sten som skyddar hem och ägodelar mot bla brand, inkräktare och storm. Rubin anses även vara naturligt renande och är även väldigt energigivande. 

⭑ Karneolen är stenen för dig som vill uppnå din kreativa potential och steka ditt självförtroende. Stenens orangeröda färg påminner dig om din inre passion och fantasi. Låt karneolen hjälpa dig med att tänka utanför ramarna, tänja på dina personliga gränser och uppnå din sanna potential.

⭑ Rökkvarts är en skyddare och låter dig släppa taget om det som varit och som inte längre gagnar dig. Efter eld kommer rök och likaså kan en tuff period lämna efter sig ett moln av oro, en sån känslostorm kan få dig att stagnera och då är detta kristallen för dig.


Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Gjort av nickel- och kadmiumfri legering.